Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Walhalla

euroc.walhallaDe mooie en kleurrijke Simbatgokkast Walhalla is een kast waarbij zowel het basisspel als het vervolgspel op dezelfde rollen worden gespeeld. Bij het vervolgspel maak je extra kans op punten doordat je bij het spelen met de hoogste inzet ook prijzen wint met de kris-kras combinaties. De kast is niet heel erg ingewikkeld maar blijft spannend om te spelen.

Als je de Walhalla gokkast gaat spelen dan kun je zelf kiezen met welk spel je begint. Het basisspel speel je op de vier rollen met inzet van 1 credit. Er is dan 1 actieve winlijn welke over de middelste rollen loopt. Er is een automatische Hold functie die de rollen met een gunstige positie vast zet voor de volgende draai. Heb je een prijs gewonnen tijdens het spelen van het basisspel dan kun je dit proberen te verdubbelen met de Head/Tail functie.

Je kunt er ook voor kiezen om meteen met het vervolgspel te beginnen. Dit speel je met inzet van 5 of 10 punten per speelronde. Als je met inzet van 5 punten per ronde speelt dan zijn er drie rollen met 1 winlijn actief. Speel je met inzet van 10 punten per draai dan speel je op alle vier de rollen en meerdere winlijnen. Heb je een kriskras combinatie op de rollen dan krijg je ook hiervoor een prijs. De prijzen die je bij het vervolgspel kunt winnen staan afgebeeld rechts naast de rollen. Hierbij kun je tot wel 200 punten winnen.

Speel gokkast Walhalla