Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast View a Win

viewawinBij de mooie Simbat gokkast View a Win speel je het basisspel en het vervolgspel op dezelfde vier rollen. Bij deze gokkast kun je zelf bepalen of je begint met het spelen van het basisspel of dat je meteen het vervolgspel gaat spelen. Bijzonder bij gokkast View a Win is dat je kunt zien wat de eerstvolgende prijs wordt. Gaan de rollen draaien dan knippert de prijs die daarna gewonnen gaat worden. Vandaar de naam ‘View a Win’.

Het basisspel van de gokkast View a Win speel je op de vier rollen met 1 winlijn. De inzet is dan 1 credit per draai wat gelijk is aan 10 eurocent. Onder de vier rollen zie je het prijzenschema waarin je precies kunt zien welke winnende combinaties je prijzen opleveren. Bij de View a Win gokkast is er een automatische Hold functie voor de tweede en de derde rol. Hiermee worden rollen met een gunstige positie vastgehouden tot de volgende draai. Je kunt dit ongedaan maken met de Reset knop. Heb je voldoende punten op je credit meter, dan kun je verder spelen met het bovenspel.

Je kunt het bovenspel spelen met inzet van 5 of 10 punten per speelronde. Speel je met inzet van 5 punten dan zijn er 5 geactiveerde winlijnen en speel je met inzet van 10 punten per draai dan zijn er 10 actieve winlijnen. Alle winnende combinaties met bijbehorende prijzen zijn te zien in het winschema boven de rollen. Speciaal bij het bovenspel kun je zien wat de eerstvolgende prijs wordt als de rollen gaan draaien.

Speel gokkast View a Win