Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Universe

universeDe eenvoudige en zeer traditionele Simbatgokkast Universe is een van de vele gokkasten met een basisspel en een vervolgspel. Bij deze altijd spannende gokkast kun je extra punten winnen door de symbolen van de sterren. Het vervolgspel is te spelen met inzet van 4 of 8 punten en ook bij de gokkast Universe is het zo dat hoe hoger je inzet is des te hoger zijn de te winnen prijzen.

Je speelt het basisspel van de gokkast Universe op de onderste drie rollen. Je speelt dit met inzet van 1 punt per speelronde en er is dan 1 acgtieve winlijn. Alle winnende combinaties met daarbij behorende prijzen staan afgebeeld in het winschema naast de onderste rollen. Je maakt extra kans op puntne met het Bar symbool. Deze telt als een soort Joker en mag andere symbolen vervangen voor het completeren van een winnende combinatie, de symbolen van de druiven uitgezonderd. Onder de rollen zie je de Hold knoppen. Deze houden een rol met een gunstige positie vast tot de volgende draai. Gewonnen punten kun je innnen of naar het bovenspel verplaatsen.

Je speelt het bovenspel met inzet van 4 of 8 punten op de bovenste drie rollen. Er zijn dan 5 actieve winlijnen. Alle prijzen die je bij het vervolgspel kunt winnen staan afgebeeld in het schema rechts naast de bovenste rollen. Hoe hoger je inzet, des te hoger zijn je prijzen.

Speel gokkast Universe