Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Twister

Twister gokkastDe mooie fruitautomaat van Simbat, de Twister, is een gokkast met een basisspel en een vervolgspel. Deze worden op afzonderlijke rollen gespeeld. Wanneer je het vervolgspel van de Twister gaat spelen dan maak je extra kans op prijzen door het speciale Twister symbool. Bij het verschijnen van dit Twister symbool mag je het extra bonusspel spelen waarbij je een flink aantal punten extra kunt winnen.

Als je de Twister gaat spelen dan begin je met het spelen van het basisspel. Dit speel je op de onderste rollen met inzet van 1 punt per draai op 1 actieve winlijn. De prijzen combinaties stan afgebeeld naast de onderste rollen in een duidelijk winschema. Onder de knoppen zie je de Hold knoppen. Deze houden een rol met een gunstige positie vast tot de volgende draai. Zo heb je dus extra kans op een leuke prijs. De prijzen die je wint tijdens het spelen van het basisspel kun je proberen te verdubbelen met de extra Gamble functie.

Bij voldoende punten op je credit meter kun je er voor kiezen om verder te spelen met het vervolgspel. Dit speel je met inzet van 5, 10 of 20 punten per draai en dit speel je op de bovenste rollen. Er zijn dan vijf actieve winlijnen waardoor je kans op winsten aanzienlijk groter is. Het vervolgspel geeft je kans op een extra bonusspel wat je mag spelen bij het verschijnen van het Twister symbool. Hierbij kun je een flink aantal punten extra winnen, tot wel 3 x 200 punten.

Speel gokkast Twister