Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Turboreel

turboreelDe mooie Simbatgokkast Turboreel is een kast waarbij je het basisspel en het vervolgspel op dezelfde rollen speelt. Deze gokkast heeft veel extra winkansen en dat komt met name door de mystery prijzen en de jokersymbolen. Het vervolgspel kun je met maximaal 16 punten per draai spelen en daarbij tellen de winnende combinaties kris-kras voor nog meer winkansen.

Je begint met het spelen van het basisspel en dit speel je met inzet van 1 credit per draai. Er is dan 1 actieve winlijn. De prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld in het winschema rechts naast de rollen. Met het symbool van het Turbo vraagteken maak je kans op extra mystery prijzen. Zij tellen kris-kras en komen op rol 1 en 3 extra voor zodat er nog meer kans is op het winnen van veel punten. Met de Head/tail functie kun je proberen je gewonnen punten te verdubbelen. Onder de rollen zie je de Hold knoppen. De Turboreel heeft een automatische Hold functie die een rol met een gunstige positie automatisch vastzet voor de volgende ronde.

Het vervolgspel speel je met inzet van 4 of 16 punten per speelronde. Bij inzet van 4 punten draaien alleen de eerste drie rollen en speel je met inzet van 16 dan draaien alle rollen. De symbolen tellen kriskras maar moeten wel op dezelfde rijen verschijnen. De Joker is een extra symbool en deze kunnen je tot 100 punten extra opleveren in de vorm van een mystery prijs.

Speel gokkast Turboreel