Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Triumph

triumphBij de Simbatgokkast Triumph speel je een basisspel en een vervolgspel en deze worden op dezelfde rollen gespeeld. Bij het vervolgspel kun je met tot wel 40 punten per speelronde spelen. Speel je met de hoogste inzetten van 20 of 40 punten per ronde dan wordt er een spannend extra bonusspel geactiveerd met de speciale Triumph symbolen. Hierbij maak je kans op het winnen van 200 punten.

De Simbatgokkast Triumph is een kast met een basisspel en een vervolgspel. Je kunt zelf kiezen welk spel je wilt gaan spelen mits je voldoende credits op je spaarmeter hebt. Het basisspel wordt gespeeld met inzet van 1 credit per draai. Je speelt dit op de eerste drie rollen met 1 actieve winlijn. Bij de Triumph is er een automatische Hold functie ingebouwd. Hierdoor blijven rollen met een gunstige positie vast staan voor de volgende draai en maak je automatisch meer kans op extra punten. De punten die je hebt gewonnen kun je opsparen. Dit doe je door op de knop To Clubmeter te klikken en staan daar dan voldoende punten op, dan start automatisch het vervolgspel.

Het vervolgspel speel je met inzet van 5, 10, 20 of 40 punten per draai en dit speel je op dezelfde rollen als het basisspel. Bij inzet van 5 punten zijn er 5 winlijnen, bij inzet van 10 punten 10 winlijnen, bij inzet van 20 en 40 punten zijn er 15 winlijnen. Speel je met inzet van 20 of 40 punten dan wordt er een bonusspel geactiveerd bij het verschijnen van 5 Triumph symbolen. Hierbij maak je kans op het winnen tot wel 200 punten extra.

Speel gokkast Triumph