Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Triple Action

Triple ActionDe Simbatgokkast Triple Action is een kast waarbij je je prijzen maar liefst met drie kunt vermenigvuldigen. Je speelt bij deze mooie fruitmachine een basisspel en een vervolgspel. Deze worden op afzonderlijke rollen gespeeld. Als je in het vervolgspel met de hoogste inzet speelt is er kans op een verdriedubbeling van je prijzen met het Triple Action symbool.

Als je de gokkast Triple Action gaat spelen dan begin je met het basisspel. Dit speel je op de onderste drie rollen met inzet van 1 punt per draai. Er is dan 1 geactiveerde winlijn en win je prijzen dan kun je deze nog eens proberen te verdubbelen met de speciale gamble functie, het Head/Tail spel. Gok je goed dan verdubbel je je punten, gok je fout dan verlies je ze. Er is een automatische Hold functie. Deze houdt de rollen met een gunstige positie vast tot de volgende draai. Alle prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld in een schema naast de rollen.

Heb je voldoende punten op je meter dan kun je er voor kiezen om het vervolgspel te gaan spelen op de bovenste rollen. Je moet hierbij inzetten met 5 of 15 punten per draai en er zijn dan 5 actieve winlijnen. Tijdens het spelen van het vervolgspel is het Triple Action symbool een soort joker symbool en mag deze andere symbolen vervangen voor het maken van een winnende combinatie. Bij de hoogste inzet van 15 punten geeft dit symbool ook nog eens een verdriedubeling van je prijzen waardoor je prijzen flink op kunnen lopen.

Speel gokkast Triple Action