Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Tower of Power

Tower of Power gokkastTower of Power is een Simbat gokkast die zijn naam eer aan doet. Je speelt bij deze prachtige fruitautomaat een basisspel en een vervolgspel. Bij het bovenspel is er en bijzondere spelfeature waarbij je met de Tower of Power veel extra punten kunt winnen.

Je begint met het spelen van het basisspel. Dit speel je op de onderste drie rollen met inzet van 1 punt per draai op 1 actieve winlijn. De combinaties met bijbehorende prijzen staan vermeld in het winschema rechts naast de onderste drie rollen. Je maakt extra kans op prijzen door de Mystery symbolen. Deze kunnen je tot wel 200 punten extra opleveren. Er is bij de gokkast Tower of Power een automatische Hold functie. Hierbij worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden tot de volgende draai.

Bij voldoende credits op je spaarmeter kun je verder spelen met het vervolgspel. Dit speel je op de bovenste vier rollen met inzet van 5, 10 of 20 punten per speelronde. Speel je met inzet van 5 punten dan draaien alleen de eerste drie rollen. Speel je met inzet van 10 of 20 punten dan draaien alle vier de rollen en zijn er verschillende wincombinaties mogelijk. Speel je met inzet van 20 dan wordt de Tower of Power geactiveerd bij 4 bliksemschicht symbolen kris kras op de rollen. De Tower of Power licht dan op bij de prijs die je dan wint. Hierbij zijn er tot maximaal 1000 punten extra te winnen.

Speel gokkast Tower of Power