Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Toptimer

toptimerDe gokkast Toptimer van Simbat is een klassieke gokkast en beslist niet moeilijk om te spelen. Je speelt bij deze fruitautomaat een basisspel en en vervolgspel en met het symbool van de Joker maak je kans op mooie mystery prijzen tot 200 punten. De punten die je wint bij het basisspel kun je naar je creditmeter overzetten of gebruiken voor het spelen van het vervolgspel.

Zoals bij de meeste gokkasten begin je bij de Toptimer met het spelen van het basisspel. Je speelt dit op de onderste drie rollen met inzet van 1 punt per draai. Er is dan 1 actieve winlijn van uiterst links naar rechts. De prijzencombinaties met bijbehorende prijzen staan vermeld in het prijzenschema rechts naast de onderste rollen. Het stersymbool telt ook kriskras en kan je daardoor tot 20 punten extra opleveren. Met de Hold knoppen onder de rollen kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor een volgende draai. Heb je voldoende punten op je meter dan kun je verder gaan spelen met het vervolgspel.

Je speelt het vervolgspel van de Toptimer met inzet van 5 of 20 punten per draai en je speelt dit op de bovenste drie rollen. Speel je met de hoogste inzet van 20 punten per ronde dan kan de Joker je extra winsten opleveren. Deze is dan goed voor een mystery prijs tussen de 10 en 200 punten. Je maakt dan dus kans op het winnen van in totaal 600 credits.

Speel gokkast Toptimer