Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Topspinner

topspinnerDe mooie Simbat gokkast Topspinner is een traditionele gokkast welke niet moeilijk is om te spelen. Je speelt bij deze gokkast een basisspel en een vervolgspel en deze speel je op dezelfde rollen. De punten die je wint bij het basisspel kun je op je creditmeter zetten of naar het vervolgspel plaatsen.

Je begint met het spelen van het basisspel met inzet van 1 punt per ronde. Dit speel je op de rollen met 1 winlijn. Met de hold knoppen onder de rollen kun je een rol met een gunstige positie vast zetten voor de volgende draai. Alle prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld in het winschema onder de vier rollen. Alle punten die je wint kun je innen waarna ze naar je creditmeter worden verplaatst maar je kunt ze ook naar het vervolgspel overzetten.

Heb je voldoende punten op je meter dan kun je verder spelen met het vervolgspel. Dit speel je met inzet van 5 of 10 punten per draai. Speel je met inzet van 5 punten dan zijn er drie rollen die draaien met 5 winlijnen. Speel je met inzet van 10 punten per draai dan speel je op alle vier de rollen en zijn er 10 winlijnen actief. De prijzen die je kunt winnen bij het vervolgspel staan afgebeeld boven de rollen in een winschema.

Speel gokkast Topspinner