Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Topslot

topslotDe gokkast Topslot is een gemakkelijk te spelen, traditonele fruitmachine. Bij deze gokkast speel je een basisspel en een vervolgspel op de drie zichtbare rollen. Bij het vervolgspel mak je extra kans op prijzen door de symbolen van de Joker welke als wild symbool telt.

Het basisspel van de gokkast Topslot speel je met inzet van 1 punt per speelronde en dit speel je op 1 actieve winlijn. De winnende combinaties met bijbehorende prijzen staan afgebeeld in het schema naast de drie rollen. Als je een prijs van 2 punten wint dan wordt deze automatisch gegokt waarbij je het kunt verdubbelen of waarbij deze punten verloren gaan. Bij een verdubbeling kun je zelf met het Gamble spel doorgokken tot 200 punten.

Als je voldoende punten op je meter hebt kun je ook het vervolgspel gaan spelen. Dit spel je met inzet van 8 of 16 punten per draai en tellen de winnende combinaties kris-kras. Bij inzet van 8 punten per ronde telt de joker in rol 2 als wildsymbool en mag deze worden gebruikt voor elk ander symbool. Speel je met inzet van 16 punten per draai dan is het joker symbool op alle rollen een Wild symbool en is je kans op het winnen van prijzen aanzienlijk groter.

Speel gokkast Topslot