Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Topshot

topshotBij de gokkast Topshot speel je een aantal verschillende spellen. Zo is er een basisspel, een symbool bonusspel, een Pinnball spel, een topshot spel en een super gamble spel. Als je gaat gokken op de Topshot dan begin je met het basisspel welke je speelt op de vier rollen.

Er is dan 1 actieve winlijn en je speelt met inzet van 1 credit. Alle prijzen die je wint tijdens het spelen van het basisspel kun je proberen te verdubbelen met de gamble functie en de Super Gamble functie. Je maakt hierbij kans op verdubbeling van je gewonnen punten of je verliest ze. Je kunt je prijzen proberen te verdubbelen tot 200 punten.

Heb je voldoende punten op je meter dan kun je er voor kiezen om het Topshot Pinnball spel te gaan spelen. Als je dit gaat spelen dan kom je een aantal bijzondere spelfeatures tegen zoals: een Ballshot 4, een Symboolbonus 5 of 6, een Double bonus 7, een Extrahold 8, een Winstreak 9, de Topshot bonus 10 en 11 en de Topstreak 12. Ook is de Super gamble functie aanwezig om een aantal stappen over te slaan en om naar een hogere prijs te gokken. Om precies te weten wat deze functies allemaal kunnen opleveren kun je het beste de complete speluitleg lezen die wij bij onze fruitmachines hebben gemaakt.

Speel gokkast Topshot