Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Topdeck

topdeckSimbatgokakst Topdeck is een mooie en veelzijdige online gokkast waarbij je door de diverse spellen grote kans maakt op het winnen van veel punten. Bij deze gokkast is er een basisspel, een feature spel en een bonusspel. Bij het bonusspel maak je kans op het winnen tot wel 200 punten extra.

Je begint met het spelen van het basisspel. Deze speel je op de drie zichtbare rollen. Je spelet emt inzet van 1 punt per draai. Alle winnende combinaties en bijbehorende prijzen staan afgebeeld in een schema naast de drie rollen. Alle prijzen die je wint bij het basispel kun je weer proberen te verdubbelen met het speciale Gamble spel. Het extra feature spel start bij drie feature symbolen op de winlijn. Je speelt dan een spel met hel veel opties op een Low deck en een Top deck. Hierdoor ga je van het ene naar het andere deck. Er lichten dan steds symbolen op en een afnemend tempo zodat je dan kunt kiezen waar deze moet gaan stoppen.

Het bonusspel bestaat uit het verzamelen van rode, groene, zilveren en gouden symbolen. Je maakt hierbij kans op het winnen van 20, 50, 100 of 200 punten extra. Hierbij krijg je een repeat beat als het spel op een van deze symbolen stopt om nog meer symbolen te sparen.

Speel gokkast Topdeck