Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast The Hit

thehitDe Simbatgokkast The Hit is een mooie en niet moeilijk te spelen gokkast waarbij je een basisspel speelt en een vervolgspel. Deze spellen worden op afzonderlijke rollen gespeeld. Fruitmachine The Hit heeft als bijzonderheid dat er bij het basisspel een spaarfunctie met een fruitladder is waarbij je extra kans maakt op het winnen van prijzen.

Je speelt het basisspel van The Hit op de onderste drie rollen met inzet van 1 punt per speelronde. Er is dan 1 actieve winlijn en de prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld in het schema naast de onderste rollen. Wanneer je het basisspel speelt worden er in de fruitladder symbolen gespaard en hiermee kun je weer extra punten winnen. Bij elke draai wordt er weer een kolom geactiveerd en wanneer er een symbool is bereikt waarbij credits staan afgebeeld dan win je die prijs. Je gewonnen punten bij het basisspel kun je ook nog eens proberen te verdubbelen met het Gamble spel, kop of munt. Heb je voldoende punten op je meter dan kun je er voor kiezen om verder te spelen met het bovenspel.

Je speelt het bovenspel op de bovenste vier rollen. Hierbij kun je inzetten met 4, 8 of 16 punten per draai. Alle symbolen bij het bovenspel tellen kriskras. Speel je met inzet van 4 punten dan speel je op de eerste drie rollen. Bij iznet van 8 punten op vier rollen en bij inzet van 16 ook op vier rollen maar dan met nog meer prijzencombinaties.

Speel gokkast The Hit