Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast The Heist

theheistDe mooie nieuwe Simbatgokkast The Heist is een gokkast met een basisspel, een vervolgspel en een zeer speciaal bonusspel. Bij het spannende bonusspel moet je proberen de kluizen met geld te kraken. Als dit je lukt maak je kans op het winnen van een flink aantal extra punten.

Je speelt het basisspel en het vervolgspel op de drie rollen. Het basisspel speel je met inzet van 1 punt per draai en er is dan 1 active winlijn. De prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld in de schema’s naast de rollen. Met de Hold knoppen onder de rollen kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende draai.

Als je genoeg punten op je spaarmeter hebt kun je het vervolgspel gaan spelen. Dit speel je met en inzet van 5 of 10 punten per draai. Bij beide inzetten zijn de winnende combinaties ook kris-kras waardoor er maar liefst 27 winlijnen zijn. Op een aantal symbolen zie je extra symbolen, dit zijn de bonussymbolen. Heb je drie van deze symbolen, afhankelijk van je inzet, dan mag je het bonusspel gaan spelen. Hierbij moet je de kluis gaan kraken en maak je nog meer kans op het winnen van grote prijzen.

Speel gokkast The Heist