Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Sweet16

sweet16De Simbatgokkast Sweet16 is een bijzondere gokkast. Je speelt bij dit slot een basisspel in de vorm van een kaartspel en het vervolgspel speel je op de bovenste rollen. Je kunt dan inzetten met 5, 10 of 20 punten per speelronde. Wil je niet met de kaarten spelen dan kun je er ook voor kiezen om gelijk het vervolgspel te gaan spelen.

Als je begint met het basisspel dan speel je dit op de onderste twee rollen en je speelt dit tegen de bank. Verschijnt er een kaart met de hoogste waarde op de rol van de bank dan wint de bank. Heb je als speler de hoogste waarde dan krijg je de ingezette punten verdubbeld. Worden er twee gelijke kaarten getrokken dan wordt de inzet verhoogd zonder dat het je iets kost en speel je de volgende ronde met 2 credits.

Zijn er voldoende punten op de spaarmeter dan kun je het vervolgspel spelen. Dit speel je op de bovenste rollen en je kunt inzetten met 5, 10 of 20 punten per draai. Bij inzet van 5 punten zijn er 4 winlijnen actief, bij inzet 10 zijn er 8 winlijnen en bij inzet 20 zijn er 16 winlijnen actief. De winnende combinaties met bijbehorende prijzen zijn terug te zien op de paytable van de kast naast de rollen.

Speel gokkast Sweet16