Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Superjoker

superjokerDe Simbatgokkast Super Joker is en gokkast waarbij de jokers voor extra mystery prijzen zorgen, zowel in het basisspel als in het vervolgspel. Hierbij zijn er tot maar liefst 200 extra punten te winnen. Je kunt de Super Joker spelen met tot wel 20 credits per draai.

Als je de Super Joker gaat spelen dan start je met het basisspel. Dit speel je op de onderste vier rollen waarvan er drie draaien en er is dan 1 actieve winlijn. De te winnen prijzen staan afgebeeld naast de rollen in een duidelijk winschema. Met de symbolen van de Jokers win je extra mystery prijzen waarbij je kans hebt op 2 tot 200 extra punten. De punten die je wint tijdens het basisspel kun je proberen te verdubbelen met de Gamble functie waarbij je moet kiezen voor Head of Tail. Bij een goede gok verdubbel je ze, gok je fout dan verlies je de gewonnen punten.

Heb je voldoende punten op je creditmeter dan kun je het basisspel gaan spelen. Dit speel je met inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Bij inzet van 5 punten zijn er 5 actieve winlijnen, bij inzet van 10 punten zijn er 10 actieve winlijnen en bij inzet van 20 punten zijn er 20 actieve winlijnen. De prijzen die je bij het vervolgspel kunt winnen staan afgebeeld in het schema naast de bovenste rollen. Door op de knop Take win te klikken kun je credits van het vervolgspel overzetten naar de creditmeter van het basisspel.

Speel gokkast Super Joker