Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Superbonus

Superbonus gokkastDe kleurrijke Simbatgokkast Super Bonus is een bijzondere gokkast. Je wint prijzen tijdens het basisspel en bovenspel en maakt extra veel kans op punten door de bijzondere Bonus Matrix.

Je begint met het spelen van het basisspel van de Super Bonus. Dit speel je op de onderste drie rollen emt inzet van 1 punt per draai. Er is dan 1 actieve winlijn, deze is zichtbaar over de middelste symbolen. Met de symbolen van de sterren maak je kans op een mystery prijs. Heb je drie van deze sterren dan win je punten tussen de 10 en 100. Met de Hold knoppen kun je een rol met en gunstige positie vastzetten voor de volgende draai. Op het prijzenschema zie je de symboolcombinaties en de daarbij behorende prijzen. De gewonnen prijzen bij het basisspel kun je proberen te verdubelen met de special Gamble functie.

Als je voldoende punten op je meter hebt kun je er voor kiezen om het vervolgspel te gaan spelen. Dit speel je met inzet van 5 of 10 punten per draai. Je speelt dit op de bovenste rollen met 5 actieve winlijnen. Extra aksn op prijzen heb je door de Joker welke als een soort Wild symbool telt. Wanneer je inzet met 10 punten per draai dan wordt de Bonus matrix geactiveerd als er drie matrix symbolen kriskras op de winlijnen verschijnen. Er lichten dan nummers op in de Bonusmatrix waarbij je de kans hebt op het winnen van wel 1000 punten.

Speel gokkast SuperBonus