Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Supaflush

supaflushDe Simbatgokkast Supaflush is en gokkast waarbij je een basisspel en een vervolgspel speelt. Bij het basisspel is er een bijzondere extra spelfeature namelijk een Rad van Fortuin. Hiermee kun je je gewonnen punten proberen te verdubbelen tot 200 punten. Als vervoglspel is er een speciaal kaartspel voor kans op nog veel meer punten.

Als je de Supaflush gaat spelen dan begin je met het spelen van het basisspel. Dit speel je op de vier rollen met 1 actieve winlijn en met inzet van 1 punt per draai wat gelijk is aan 10 eurocent. Alle prijzen die je wint tijdens het basisspel kun je proberen te verdubbelen met het specaile Rad van Avontuur. Heb je bijvoorbeeld 120 punten gewonnen dan kun je deze proberen te verhogen met de factor 1,5.

het vervolgspel is een kaartspel waarbij je moet proberen zoveel mogelijk kaarten aaneensluitend op een rij te krijgen en heb je meerdere series dan tellen deze allemaal mee. Het kaartspel start bij 5 of 6 punten en daarbij worden dan twee willekeurige kaarten getrokken. Deze zie je vervolgens oplichten in de kaartenrij erboven. Heb je 7 punten dan word de shuffle cards knop geactiveerd en kunnen de kaarten 1 keer worden geschud om meer kans te krijgen op een winnende combinatie. Bij 8 punten wordt de joker geactiveerd, bij 9 punten worden de gewonnen en nog te winnen credits verdubbeld en bij 10 en 11 punten start de Super flush functie.

Speel gokkast Supaflush