Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Steptimer

steptimer Bij de gokkast Steptimer speel je een basisspel en een topspel. Het basisspel woredt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai. Het bovenspel wordt gespeeld met een inzet van 5 of 40 punten per draai. Wanneer je met een inzet van 40 punten per draai speelt krijg je automatisch 3 nudges waarmee je grotere kans hebt op het maken van winnende combinaties.

Het basisspel van de gokkast Steptimer wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 3 afzonderlijke rollen met 1 winlijn. Het maximaal aantal punten wat je in het basisspel kunt winnen is 200. In het basisspel kun je ook Ster symbolen sparen waarmee je een mysterwin tot 20 punten kunt winnen. Gewonnen punten in het basisspel kun je doorzetten naar de spaarbank om daarmee vervolgens het topspel te gaan spelen. Met de knop ‘choose game’ kun je vervolgens naar het topspel gaan.

Het topspel van de gokkast Steptimer wordt gespeeld met een inzet van 5 of 40 punten per draai op 3 afzonderlijke rollen met 5 actieve winlijnen. Het verschil tussen beide inzetten zit in het feit dat je bij een inzet van 40 punten per draai 3 nudges krijgt. Met de nudges kun je de rol 3 posities laten stijgen of dalen om zodoende een winnende combinatie te maken. Je kunt de gokkast Steptimer gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’. Wil je de gokkast gelijk om echt geld spelen kies dan voor ‘play for real’. Vanaf een bedrag van 10 euro kun je gewonnen punten weer uit laten betalen.

Speel gokkast steptimer