Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Step-It

stepit Bij de gokkast Step-It speel je basisspel en een topspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai. Het bovenspel wordt gespeeld met een inzet van 5 of 10 punten per draai. De Nudge-It symbolen tellen als symbool vervangende Joker of je kunt de Nudge gebruiken om een rol een positie te laten zakken om zodoende een winnende combinatie te maken.

Het basisspel van de gokkast Step-It wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 4 afzonderlijke rollen met 1 winlijn. Het maximaal aantal punten wat je in het basisspel kun winnen is 200 punten. Gewonnen punten kun je door middel van het gokspelletje kop of munt verdubbelen. Met de knop ‘choose bet’ kun je vervolgens van inzet veranderen om vervolgens het topspel te gaan spelen.

Het topspel van de gokkast Step-It wordt gespeeld met een inzet van 5 of 10 punten per draai. Het topspel wordt ongeacht inzet gespeeld op 10 actieve winlijnen. Het verschil tussen een inzet van 5 of 10 punten zit in het feit dat bij een inzet van 10 punten ook de speciale Nudge-It symbolen actief zijn. Nudge-It symbolen werken als symbool vervangende Joker waarmee de kans op een winnende combinatie wordt vergroot. Als er geen winnnende combinatie wordt gevormd dan wordt het Nudge-It een Nudge en onderaan de afzonderlijke rol geplaatst. Met een Nudge kun je een rol in positie laten zakken of stijgen om zodoende een winnende combinatie te maken. Je kunt de gokkast Step-It gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’. Wil je de gokkast gelijk om echt geld spelen kies dan voor ‘play for real’. Vanaf een bedrag van 10 euro kun je gewonnen punten weer uit laten betalen.

Speel gokkast step-it