Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Stars-n-Bars

starsnbars Bij de gokkast Stars-n-bars speel je een basisspel en een topspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai. Het bovenspel wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Wanneer je in het basisspel 3 keer het symbool van een triple Bar op een actieve winlijn krijgt dan win je 500 punten.

Het basisspel van de gokkast Stars-n-bars wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 3 zichtbare rollen met 1 winlijn. Een punt komt overeen met 0,10 euro. Het maximaal aantal punten wat je kunt winnen in het bassispel is 200 punten. Gewonnen punten kun je met het kop of munt spelletje verdubbelen tot maximaal 200 punten. Daarnaast kun je rode en blauwe ster symbolen sparen voor punten. Met de knop ‘change bet’ kun je het topspel activeren.

Het topspel van de gokkast Stars-n-Bars wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 punten per draai op 3 zichtbare rollen met 3 actieve winlijnen. Hoe hoger je inzet hoe meer punten je wint wanneer je een winnende combinatie op een winlijn krijgt. Met de knop ‘collect reset’kun je gewonnen punten weer naar je credit meter verplaatsen. Je kunt de gokkast Stars-n-Bars gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’ of direct om geld spelen door te kiezen voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 10 euro uit laten betalen.

Speel gokkast stars-n-bars