Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Spectra 2000

Spectra gokkast Bij de gokkast Spectra 2000 speel je een basisspel en een topspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai. Het bovenspel wordt gespeeld met een inzet van 4 punten per draai. Wanneer je in het basisspel 2 of meer Spectra symbolen kris kras op de rollen krijgt dan win je een mystery aantal punten van tussen de 12 en 100 punten.

Het basisspel van de gokkast Spectra 2000 wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 3 zichtbare rollen met 1 winlijn. Een punt komt overeen met 0,10
euro. Het maximaal aantal punten wat je kunt winnen in het basisspel is 200 punten. Wanneer je 2 of meer Spectra symbolen kris kras op de rollen krijgt ontvang je een mystery prijs van tussen de 12 en 100 punten. Gewonnen punten kun je daarnaast verdubbelen met het gokspelletje kop of munt. Met de knop ‘change bet’ kun je vervolgens het topspel activeren.

Het topspel van de gokkast Spectra 2000 wordt gespeeld met een inzet van 4 punten per draai op 3 zichtbare rollen met 5 actieve winlijnen. Het maximaal aantal
punten wat je in het topspel kunt halen is 2000 punten. Met de knop ‘collect reset’ kun je gewonnen punten weer naar je credit meter verplaatsen. Je kunt de gokkast Specatra 2000 eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’ of direct om geld spelen door te kiezen voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 10 euro uit laten betalen.

Speel gokkast spectra 2000