Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Sochi

Sochi Bij de gokkast Sochi speel je een basisspel en een bovenspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Het bovenspel wordt gespeeld met een inzet van 40 punten per draai. Speel je met een inzet van 40 punten per draai dan zijn er maar liefst 32 winlijnen actief waardoor je extra veel kans hebt op het winnen van veel punten.

Het basisspel van de gokkast Sochi wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Een punt komt overeen met 0,10 euro. Wanneer je met een inzet van 5 punten per draai speelt zijn de rollen 1, 2 en 3 geactiveerd met maximaal 4 winlijnen. Speel je met een inzet van 10 punten per draai dan zijn de rollen 1, 2, 3 en 4 geactiveerd met maximaal 8 winlijnen en speel je met een inzet van 20 punten per draai dan zijn de rollen 1, 2, 3 en 4 geactiveerd met daarop 18 winlijnen.

Het bovenspel van de gokkast Sochi wordt gespeeld met een inzet van 40 punten per draai. Het bovenspel wordt gespeeld met zowel de bovenste 4 rollen als ook op de onderste 4 rollen van de gokkast. Wanneer je het bovenspel speelt zijn er in totaal 32 winlijnen geactiveerd waardoor je extra veel kans hebt op het winnen van veel geld. Je kunt de gokkast Sochi eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’ of direct om echt geld te spelen door te kiezen voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 10 euro uit laten betalen.

Speel gokkast sochi