Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Sky High

skyhighDe nieuwe Eurocazino gokkast Sky High is een gokkast met een basisspel en een vervolgspel. Deze spellen worden op afzonderlijke rollen gespeeld. Door het symbool van de ballon maak je zowel in het basisspel als tijdens het vervolgspel kans op het winnen van veel punten omdat deze als een soort joker fungeert.

Je speelt bij de gokkast Sky High eerst een basisspel. Dit speel je met inzet van 1 punt per draai en gewonnen punten kun je proberen te verdubbelen met de Head/Tail functie. Krijg je het symbool van een ballon op de eerste rol op de winlijn dan licht er een ster op en wordt het een wild symbool. Deze blijft staan tot er een symbool van een zandzak verschijnt, dan dooft de ster weer.

Bij voldoende punten kun je het vervolgspel gaan spelen. Dit speel je met inzet van 10 of 20 punten per speelronde en de winnende combinaties gelden hierbij kris kras. Ook bij het vervolgspel zal er een ster oplichten bij het verschijnen van de ballon. Deze zal ook weer als wild symbool fungeren tot er een zandzak op de rollen verschijnt. De winnende combinaties en bijbehorende prijzen zijn terug te vinden op de prijzenschema’s naast de rollen.

Speel gokkast Sky High