Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Simply Wild

simplywild Bij de gokkast Simply Wild speel je een basisspel en een topspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 3 zichtbare rollen met 1 winlijn. Het topspel wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Het Wild symbool werkt als een symbool vervangende joker waardoor je meer kans hebt op een winnende combinatie.

Het basisspel van de gokkast Simply Wild wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 3 zichtbare rollen op 1 actieve winlijn. Een punt komt overeen met 0,10 euro. Het maximaal aantal punten wat je kunt winnen in het basisspel is 200. Een mystery aantal punten win je wanneer je 2 of of meer Kroon symbolen kris kras op de rollen krijgt. Gewonnen punten kun je met het gokspelletje kop of munt proberen te verdubbelen of naar de clubmeter verplaatsen om het topspel te gaan spelen. Met de knop ‘collect reset’ kun je punten weer van de clubmeter afhalen.

Het topspel van de gokkast Simply Wild wordt gespeeld met een inzet van 5, 10, 10 of 20 punten per draai. Afhankelijk van je gekozen inzet speel je het topspel met 3 of 4 afzonderlijke rollen. Speel je met een inzet van 5 punten per draai dan speel je op de rollen 1, 2 en 3 op 5 winlijnen. Vervolgens kun je met een inzet van 10 punten per draai een keuze maken om te spelen op de rollen 1, 2 en 3 met 5 winlijnen en een Wild symbool of om te spelen op alle 4 de rollen met 10 winlijnen. Als laatste kun je spelen met een inzet van 20 punten per draai waarbij je op alle 4 de rollen speelt met 10 winlijnen en een Wild symbool. Je kunt de gokkast Simply Wild eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’ of direct om echt geld te spelen door te kiezen voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 10 euro uit laten betalen.

Speel gokkast simply wild