Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Silver Streak

silverstreak Bij de gokkast Silver Streak speel je een basisspel en een topspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 3 zichtbare rollen met 1 winlijn. Het topspel wordt gespeeld met een inzet van 5 of 10 punten per draai. Het symbool Silver Streak werkt als een symbool vervangende joker waardoor je extra veel kans hebt op het winnen van punten.

Het basisspel van de gokkast Silver Streak wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 3 zichtbare rollen op 1 actieve winlijn. Een punt komt overeen met 0,10 euro. Het minimaal aantal punten wat je kunt winnen is 2 en het maximaal aantal punten is 200. Gewonnen punten kun je met de knop ‘Save’ op de winbank zetten of met het gokspelletje verdubbelen. Met de knop ‘Choose Game’ kun je, wanneer je voldoende punten op je creditmeter hebt staan, het basisspel verlaten om vervolgens het topspel te gaan spelen.

Het topspel van de gokkasten Siver Streak wordt gespeeld met een inzet van 5 of 10 punten per draai op 3 zichtbare rollen. Op basis van het winschema worden winnende combinatie kris kras gemaakt. Een leuk detail in het topspel is het symbool Silver Streak. Het symbool Silver Streak werkt als een symbool vervangende joker waardoor je extra veel punten kunt winnen. Speel je met een inzet van 5 punten per draai dan is er maar 1 symbool Silver Streak actief, op de 2e rol. Speel je met een inzet van 10 punten per draai dan is het symbool Silver Streak op alle rollen actief. Je kunt de gokkast Silver Streak eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’ of direct om geld te spelen door te kiezen voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 10 euro uit laten betalen.

Speel gokkast silver streak