Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Sea Battle

Sea Battle Bij de gokkast Sea Battle speel je een basisspel en een bonusspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1, 5 of 10 punten per draai. Het bonusspel wordt gespeeld met een inzet van 20 punten per draai en wanneer je 5 keer het symbool van Torpedo Attack kris kras krijgt wordt het bonusspel geactiveerd waarin je met een torpedo mag schieten op een schip.

Het basisspel van de gokkast Sea Battle wordt gespeeld met een inzet van 1, 5 of 10 punten per draai. Afhankelijk van je gekozen inzet speel je op de rollen 1, 2 en 3 of 1, 2, 3 en 4. Speel je met een inzet van 1 punt per draai dan speel je op de rollen 1, 2 en 3 op 3 actieve winlijnen. Speel je met een inzet van 5 punten per draai dan speel je op de rollen 1, 2 en 3 op 5 actieve winlijnen. En speel je met een inzet van 10 punten per draai dan speel je op de rollen 1, 2, 3 en 4 op 10 actieve winlijnen. Een punt komt overeen met 0,10 euro en het maximaal aantal punten wat je kunt winnen in het basisspel is 200 punten.>

Het bonusspel van de gokkast Sea Battle wordt geactiveerd wanneer je met een inzet van 20 punten per draai speelt en je 5 keer het symbool van Torpedo Attack kris kras op de 5 rollen krijgt. In het radarscherm linksboven op de gokkast verschijnt een torpedo kanon waarmee je op een schip kunt gaan vuren. Het schip is vervolgens ingedeeld met punten en je ontvangt het aantal punten waar de torpedo het schip raakt. Je kunt de gokkast Sea Battle eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’ of direct om echt geld te spelen door te kiezen voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 10 euro uit laten betalen.

Speel gokkast sea battle