Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Salsa

salsa Bij de gokkast Salsa speel je een basisspel en een topspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 3 zichtbare rollen met 1 winlijn. Het topspel wordt gespeeld met een inzet van 4 of 20 punten per draai. Het symbool Salsa werkt als symbool vervangende joker waardoor je extra veel kans hebt op een winnende combinatie.

Het basisspel van de gokkast Salsa wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 3 zichtbare rollen op 1 actieve winlijn. Een punt komt overeen met 0,10 euro. In het basisspel kun je maximaal 200 punten winnen wanneer je 3 keer het symbool Jackpot op je winlijn krijgt. Een mysterywin van 2 – 200 punten win je wanneer je kris kras het symbool van een vraagteken op de 1e en 2e rol krijgt. Een mysterywin van 4 – 200 punten ontvang je wanneer je het symbool van een vraagteken kris kras over alle 3 de zichtbare rollen krijgt. Gewonnen punten kun je tot maximaal 200 punten verdubbelen in het kop of munt spelletje.

Gewonnen punten in het basisspel kun je bij de gokkast Salsa sparen op een winbank of gelijk doorzetten naar de supermeter om het topspel te spelen. Het topspel van Salsa wordt gespeeld met een inzet van 4 of 20 punten per draai op 3 zichtbare rollen. Winnende combinatie in het topspel worden kris kras gemaakt. Het symbool Salsa werkt als een joker en vervangt elk symbool om zodoende een winnende combinatie te maken. Je kunt de gokkast Salsa eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’ of direct om geld te spelen door te kiezen voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 10 euro uit laten betalen.

Speel gokkast salsa