Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Running Wild

runningwild Bij de gokkast Running Wild speel je een basisspel en een vervolgspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op de onderste 3 zichtbare rollen. Het vervolgspel wordt gespeeld met een inzet van 5 of 20 punten per draai en afhankelijk van je inzet met 3 of met 4 zichtbare rollen. De laatste rol bestaat alleen uit joker symbolen waardoor je meer kans maakt op een winnende combinatie.

Het basisspel van Running Wild wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 3 zichtbare rollen op 1 actieve winlijn. Een punt komt overeen met 0,10 euro. In het basisspel kun je maximaal 200 punten winnen wanneer je 3 keer het symbool Ster op je winlijn krijgt. Wanneer je 3 keer het symbool Kroon kris kras op de rollen krijgt ontvang je 20 punten. Een andere mogelijkheid om extra kans te maken op een winnende combinatie is het symbool BAR op de 3e zichtbare rol. Dit symbool fungeert als een joker en kan in elk symbool veranderen wanneer dit een winnende combinatie oplevert. Op het winschema op de gokkast kun je alle winnende combinaties terugvinden.

Het vervolgspel van Running Wild wordt gespeeld met een inzet van 5 of 20 punten per draai. Wanneer je met 5 punten per draai speelt zijn alleen de eerste 3 zichtbare rollen actief en speel je met 5 actieve winlijnen. Wanneer je met 20 punten per draai speelt zijn alle 4 de zichtbare rollen actief waarbij de laatste rol alleen Joker symbolen bevat. Net als in het basisspel kan een joker in elk symbool veranderen wanneer dit een winnende combinatie oplevert. Je kunt de gokkast Running Wild eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’ of direct om geld spelen door te kiezen voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 10 euro uit laten betalen.

Speel gokkast running wild