Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Runner Unlimited

runnerunlimited Bij de gokkast Runner Unlimited speel je een basisspel en een topspel. Het basisspel speel je op de 3 onderste zichtbare rollen met 1 winlijn. Het topspel speel je op de 3 bovenste zichtbare rollen met 5 winlijnen. Daarnaast kun je in het topspel een 4e rol activeren wanneer je 3 bonus symbolen kris kras op de zichtbare rollen krijgt.

Het basisspel van Runner Unlimited wordt gespeeld met de 3 onderste zichtbare rollen. Er wordt gespeeld met een inzet van 1 punt wat overeenkomt met 0,10 euro. In het basisspel speel je op 1 winlijn en afhankelijk van de combinatie kun je minimaal 2 en maximaal 200 punten winnen. Wanneer je kris kras 2 Kroon symbolen krijgt ontvang je een mystery win die tussen de 2 en 100 punten ligt. Wanneer je kris kras 3 Kroon symbolen krijgt ontvang je een mystery win die tussen de 4 en 200 punten ligt. In het basisspel is ook nog een gokspel toegevoegd waarmee je gewonnen punten kunt verdubbelen.

Het topspel wordt gespeeld op de 3 bovenste zichtbare rollen op 5 winlijnen. Je kunt hierbij kiezen om in te zetten met 5 of met 10 punten per draai. Op de rollen in het topspel zijn ook bonus symbolen toegevoegd. Wanneer je met een inzet van 10 punten kris kras 3 bonus symbolen krijgt wordt een 4e rol, de zogenaamede bonus rol, geactiveerd. Je hebt dan 50% kans op het winnen van een mystery prijs.

Runner Unlimited is een leuke en gemakkelijk te spelen gokkast waarbij je met zowel het basisspel als met het topspel een mystery prijs kunt winnen. Wil je de gokkast eerst gratis uitproberen kies dan in het menu ‘Play for fun’. Met de knop ‘play for real’ kun je de gokkast gelijk met echt geld spelen. Gewonnen punten kun je vanaf een minimaal bedrag van 10 euro weer laten uit betalen.

Speel gokkast Runner unlimited