Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Roman Palace

Roman Palace Bij de gokkast Roman Palace kun je een basisspel en een bovenspel spelen. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 punt op 3 zichtbare rollen met 1 winlijn. Het bovenspel kun je spelen met een inzet van 5 of 20 punten op 3 zichtbare rollen met 5 winlijnen.

Het basisspel van Roman Palace wordt gespeeld met een inzet van 1 punt, wat overeenkomt met 0,10 euro, per draai op 3 zichtbare rollen op 1 winlijn. Wanneer je 3 cash symbolen op je winlijn krijgt ontvang je de maximale score in het basisspel van 200 punten. Leuk aan de gokkast Roman Palace is het Romeinse munt symbool. Deze munt symbolen tellen kris kras en heb je een combinatie van deze munten dan ontvang je 20 punten extra. Gewonnen punten kun je vervolgens nog verdubbelen met de gamble functie of sparen op je clubmeter waarmee je het bovenspel kunt gaan spelen.

Het bovenspel van Roman Palace wordt gespeeld met een inzet van 5 of 20 punten per draai op 3 zichtbare rollen met 5 winlijnen. Wanneer je met een inzet van 20 punten per draai speelt kun je de maximale score van de gokkast Roman Palace winnen als je 3 cash symbolen op één van de vijf winlijnen krijgt. Alle winnende combinaties die je kunt maken en het aantal punten wat je daarmee kunt winnen staan afgebeeld rechtsboven op de gokkast. Punten die je wint worden automatisch op je clubmeter gezet. Met de knop collect/reset kun je de punten op de clubmeter weer naar je creditmeter verplaatsen.

Roman Palace is een leuke gokkast waarbij zelf, door op de knop Choose Game te klikken, kunt bepalen om het basisspel of bovenspel te spelen. Door de toevoeging van Romeinse munten kun je in het basisspel 20 extra punten winnen waardoor het basisspel leuk is om te spelen. Wil je de gokkast Roman Palace eerst uitproberen kies dan in het menu Play for fun. Via het menu kun je ook inloggen op je account, spelen voor echt geld of om gewonnen punten te laten uit betalen.

Speel gokkast roman palace