Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Revolution

reelmagic
Bij de gokkast Revolution speel je een basisspel en een vervolgspel op 4 zichtbare rollen met 1 winlijn. Het vervolgspel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 en 40 punten per draai. Bij een inzet van 20 en 40 punten per draai kun je met de Revolving Wheel extra punten winnen

Het basisspel van Revolution wordt gespeeld met een inzet van 1 punt, wat overeenkomt met 0,10 euro, per draai op 4 zichtbare rollen op 1 winlijn. Omdat er met 4 rollen wordt gespeeld kun je een winnende combinatie krijgen op de rollen 1, 2 en 3 of 4, 3 en 2. Wanneer je op de rollen 1, 2, 3 of 4, 3, 2 drie keer het symbool van een bel dant win je 100 punten. Wanneer je op alle vier de rollen het symbool van een bel krijgt dan win je de maximale score van 200 punten. Gewonnen punten in het basisspel kunnen in het spel kop of munt worden verdubbeld of je kunt er voor kiezen de gewonnen punten te spelen in het vervolgspel.

Het vervolgspel van Revolution wordt gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 punten per draai. In het vervolgspel tellen alle symbolen kris/kras maar moeten wel op de 1e zichtbare rol beginnen. Speel je met een inzet van 5 punten per draai dan speel je alleen met de rollen 1, 2 en 3. Bij een inzet van 10 punten per draai speel je met alle 4 de zichtbare rollen. Bij een inzet van 20 of 40 punten per draai kun je extra punten winnen omdat bij deze inzet ook de Revolving Wheel geactiveerd kan worden. De Revolving Wheel wordt geactiveerd zodra het symbool revolution wheel verschijnt op de 4e zichtbare rol waarbij je tot maximaal 1000 punten kunt winnen.

Revolution is een leuke gokkast waarbij je zelf kunt kiezen om het basisspel of vervolgspel te spelen. Door met 4 zichtbare rollen te spelen en het toevoegen van de Revolution Wheel bij een inzet van 20 en 40 punten kun je meer kans maken op winnende combinaties. Als je nog niet bekend bent met deze leuke gokkast probeer deze dan eerst gratis uit via de menu optie ‘Play for fun’. Wil je gelijk om geld spelen kies dan voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je bij een minimale bedrag van 10 euro weer laten uitbetalen.

Speel gokkast Revolution