Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Replay

replay
Bij de gokkast Replay, ook wel Play Again genoemd, speel je een basisspel en een vervolgspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 punt op 4 zichtbare rollen met 1 winlijn. Het vervolgspel wordt gespeeld met een inzet van 5 of 10 punten. Speel je met een inzet van 5 punten dan zijn 5 winlijnen actief op de eerste 3 zichtbare rollen. Speel je met een inzet van 10 punten dan zijn 10 winlijnen actief op alle 4 de zichtbare rollen.

Het basisspel van Replay wordt gespeeld op de 4 zichtbare rollen op de gokkast met een maximale inzet van 1 punt, wat overeenkomt met 0,10 euro. In het basisspel speel je op 1 winlijn en afhankelijk van de winnende combinatie fruitsymbolen kun je minimaal 2 punten en maximaal 100 punten winnen. De punten die je wint in het basisspel kunnen met het gokspel Head or Tail maximaal worden verdubbeld tot 200 punten. Wanneer je de rode Play Again symbolen op de winlijn krijgt van de rollen 1, 2 en 3 of 2, 3 en 4 ontvang je een mystery prijs van maximaal 200 punten. En krijg je het rode Play Again symbool op de winlijn op alle 4 de rollen ontvang je een mystery prijs van maximaal 400 punten.

Het vervolgspel van de gokkast Replay wordt gespeeld met een inzet van 5 of 10 punten. Om het vervolgspel te spelen hoef je niet eerst het basisspel te spelen. Door op de knop Choose Bet te drukken kun je zelf bepalen of je met een inzet van 5 of 10 punten speelt. Met een inzet van 5 punten speel je op de rollen 1,2 en 3 met daarop 5 actieve winlijnen. Speel je met een inzet van 10 punten dan speel je met alle 4 de zichtbare rollen met daarop 10 actieve winlijnen. Wanneer er 3 of 4 rode Play Again symbolen op de op de rollen verschijnt wordt het Play Again rad geactiveerd. Met het rad kun je punten winnen tussen de 20 en 200 en kun je bij een aantal vakjes met punten ook een extra ronde op het Play Again rad winnen. Gewonnen punten op je clubmeter kun je vervolgens met de Collect knop naar je gokkastmeter zetten.

De gokkast Replay is gemakkelijk te spelen gokkast waarbij je zelf kunt kiezen om het basisspel of het vervolgspel te spelen. Het basisspel wordt gespeeld met 1 actieve winlijn en het vervolgspel met 5 of 10 actieve winlijnen. Het Play Again rad is absoluut een leuke en vermakelijke toevoeging aan de gokkast en biedt je als speler de optie om meer punten te winnen. Wil je de gokkast eerst eens gratis uit proberen dan kun je via de menu button rechtsonder op de gokkast, play for fun aanklikken. Via deze menu button kun je ook gelijk inloggen op je account, punten kopen of gewonnen punten uit laten betalen.

Speel gokkast Replay