Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast ReelOmatic

ReelOmatic Bij de gokkast ReelOmatic speel je een basisspel en een topspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 punt per draai op 4 zichtbare rollen. Het topspel wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 punten per draai eveneens op dezelfde 4 zichtbare rollen. Wanneer je in het topspel 4 keer het symbool van een Ster op een lijn krijgt ontvang je 5 free spins waarin gewonnen punten met 2 worden vermenigvuldigd.

Het basisspel van ReelOmatic wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 4 zichtbare rollen. Een punt komt overeen met 0,10 euro. In het basisspel kun je gewonnen punten met het kop of munt spelletje verdubbelen. Winnende combinatie zijn zowel op lijn als kris kras te maken. Op het winschema bovenaan de gokkast kun je het aantal punten zien wat je kunt winnen. Je kunt zowel punten op 3 rollen als op 4 rollen winnen.

Het topspel van ReelOmatic wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Met het spelen van het topspel activeer je ook het bonusspel van deze gokkast. Wanneer je 4 keer het symbool van een Ster op een lijn krijgt ontvang je 5 free spins. De punten die je in een free spin wint worden daarbij ook nog eens vermenigvuldigd waardoor je extra veel punten kunt winnen. Je kunt de gokkast ReelOMatic eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’ of direct om geld te spelen door te kiezen voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 10 euro uit laten betalen.

Speel gokkast reelomatic