Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Reelmagic

reelmagic Bij de gokkast Reelmagic speel je een basisspel en een topspel. Het basisspel speel je op de 3 onderste zichtbare rollen met 1 winlijn. Het topspel speel je op de 3 bovenste zichtbare rollen met daarop fruitsymbolen. In het topspel kun je met een inzet van 4, 8, 12 of 16 punten per draai spelen en hoe hoger je inzet hoe meer fruitsymbolen er actief worden.

Het basisspel van Reelmagic wordt gespeeld met de 3 onderste zichtbare rollen en kun je maximaal 1 punt inzetten, wat overeenkomt met 0,10 euro. In het basisspel speel je op 1 winlijn en afhankelijk van de winnende combinatie van fruitsymbolen kun je minimaal 4 en maximaal 200 punten winnen. Bij 2 Bar symbolen ontvang je een mystery win tussen de 4 en max 100 punten en bij 3 Bar symbolen ontvang je een mystery win tussen de 8 en 200 punten. In het basisspel wordt willekeurig een ‘Cris Cross’ spel geactiveerd wat er voor zorgt dat je ook een winnende combinatie fruitsymbolen kris kras op de rollen kunt winnen. Gewonnen punten in het basisspel kun je verdubbelen met het gokspel zwart of rood of gelijk doorzetten naar het topspel. Bij de gokkast Reelmagic hoef je overigens niet eerst het basisspel te spelen alvorens je naar het topspel kunt gaan. Met de knop change bet kun je gelijk naar het topspel gaan.

Het topspel van Reelmagic wordt gespeeld op de 3 bovenste zichtbare rollen met daarop de fruitsymbolen. Bij de gokkast Reelmagic wordt het bovenspel niet gespeeld met zogenaamde winlijnen maar worden afhankelijk van je inzet steeds meer fruitsymbolen geactiveerd. Je kunt het bovenspel spelen met een inzet van 4, 8, 12 of 16 punten en hoe hoger je inzet, hoe meer fruitsymbolen geactiveerd worden. Met een inzet van 16 zijn er maar liefst 27 mogelijkheden actief voor een winnende combinatie. Bij 3 Bar symbolen win je een mystery win tussen de 8 en 200 punten. Met de knop Collect Reset kun je de gewonnen punten in het topspel naar je creditmeter verplaatsen.

Reelmagic is een gemakkelijk te spelen gokkast waarbij je gelijk het topspel kunt gaan spelen. Het ‘Cris Cross’ spel is een leuke toevoeging aan het basisspel zodat je toch nog meer kans kunt krijgen op winnende combinaties. Via de knop ‘menu’ kun je de gokkast eens gratis uit proberen of gelijk spelen voor echt geld. Gewonnen punten kun je bij een minimum van 10 euro uit laten betalen.

Speel gokkast Reelmagic