Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Reel Cash

reelcash Bij de gokkast Reel Cash speel je een basisspel en een cash spel. Het basisspel speel je op de 3 onderste zichtbare rollen met 1 winlijn. Het Cashspel of vervolgspel speel je op de 3 bovenste zichtbare rollen met daarop afbeeldingen van biljetten en vraagtekens. In het Cashspel kun je met een inzet van 4, 8 of 16 punten per draai spelen en afhankelijk van je inzet speel je op maximaal 3 winlijnen.

Het basisspel van Reel Cash wordt gespeeld met de 3 onderste zichtbare rollen. Er wordt gespeeld met een inzet van 1 punt wat overeenkomt met 0,10 euro. In het basisspel speel je op 1 winlijn en afhankelijk van de combinaties kun je minimaal 2 en maximaal 200 punten winnen. Als je geen winnende combinatie hebt maar wel Reelcash symbolen, dan worden de Reelcash symbolen toegevoegd aan de winbank, rechtsonderin op de gokkast. Met deze winbank kun je een mystery aantal punten winnen wat tussen de 4 en 200 punten ligt. Gewonnen punten kun je verdubbelen met het ‘kop of munt’spel alvorens je de punten neemt of naar het Cashspel verplaatst.

Het Cashspel of vervolgspel wordt gespeeld op de 3 bovenste zichtbare rollen met daarop afbeeldingen van biljetten en vraagtekens. Door in te zetten met 4 punten speel je met 1 winlijn, 8 punten met 2 winlijnen en speel je met een inzet van 16 punten dan zijn er 3 winlijnen actief. Het vraagteken symbool geeft, afhankelijk van je inzet, een mystery prijs van 4 tot 100 punten. In het Cashspel speel je met een zogenaamde Cashmeter. De punten op deze Cashmeter kun je door op de knop ‘Collect Cashmeter’ verplaatsen naar je puntenmeter in het basisspel. Wanneer je 200 punten op je Cashmeter hebt staan worden de punten automatisch verplaatst naar de puntenmeter in het basisspel.

Reel Cash is een overzichtelijk en gemakkelijk te spelen gokkast. Ook als je geen winnende combinaties hebt kun je met de Reel Cash symbolen in de winbank toch nog punten winnen wat de spanning van het spelen van deze gokkast ten goede komt. Via de ‘menu’ knop kun je de gokkast gratis uit proberen, inloggen in je account of bij een minimum van 10 euro je punten laten uitbetalen.

Speel gokkast Reel Cash