Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Red Yellow

redyellow Het leuke van de gokkast Red Yellow is dat je als speler zelf kunt bepalen of je het basisspel of het bovenspel wilt gaan spelen. Het basisspel wordt gespeeld met 3 zichtbare rollen met 1 winlijn en heeft als inzet 1 credit, wat overeenkomt met 0,10 euro. Het bovenspel wordt ook gespeeld met 3 zichtbare rollen maar heeft maximaal 10 winlijnen en kun je spelen met 5 of 10 credits.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 punt per speelronde met 1 winlijn. Je kunt in het basisspel minimaal 2 punten en maximaal 200 punten winnen. Heb je 2 kronen dan ontvang je een mistery van 2 tot 100 credits en bij 3 kronen ontvang je een mistery van 4 tot 200 credits. Bij 3 sterren ontvang je direct het hoogst aantal van 200 credits.

Zoals gezegd kun je met de gokkast Red Yellow gelijk het bovenspel spelen. Door de knop Choose Game spel kies je voor het bovenspel. Het bovenspel wordt gespeeld met 3 zichtbare rollen en kun je maximaal spelen met 10 winlijnen. Er zijn in het bovenspel 2 inzetmogelijkheden waarmee je kunt spelen namelijk met 5 of met 10 credits. Daarnaast kun je in het bovenspel kiezen of je speelt voor de rode of de gele symbolen. Speel je met een inzet van 10 credits dan ontvang je met de Red Yellow Wild symbolen willekeurig 4 tot 8 extra bonusspellen waar je extra geld mee kunt winnen.

De gokkast Rey Yellow is een gemakkelijk te spelen gokkast en door middel van de autoplay functie van alle gemakken voorzien. Het leuke van Red Yello is dat je als speler zelf kunt bepalen of je alleen het basisspel wilt spelen of gelijk naar het bovenspel wilt gaan.

Speel gokkast Red Yellow