Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Random Runner

randomrunnerDe Random Runner is een bekende klassieke gokkast welke niet moeilijk is om te spelen. Je speelt bij de Random Runner een basisspel en daarna het vervolgspel als je voldoende punten hebt vergaard. De spellen worden op afzonderlijke rollen gespeeld en je maakt extra kans op punten door de kriskras combinaties van de Kroonsymbolen.

Bij de Random Runner begin je altijd met het spelen van het basissspel. Dit speel je op de onderste rollen met 1 credit inzet op 1 geactiveerde winlijn. Rechts naast de rollen zie je het schema met de winnende combinaties en bijbehorende prijzen. Met het symbool van de Kroon maak je extra kans op prijzen doordat zij ook Kriskras tellen. Bij het verschijnen van een Kers symbool op de eerste rol start er een automatisch gokspel waarbij de gewonnen punten kunnen worden verdubbeld of je verliest deze.

Wanneer je voldoende puntren op de winbank hebt gespaard begint autoamtisch het vervolgspel. Dit wordt gespeeld met inzet van 4 punten plus 1 punt van je creditmeter, in totaal dus met 5 punten per draai. Je speelt het vervolgspel op de bovenste drie rollen met 5 geactiveerde winlijnen. Heb je een combinatie zoals afgebeeld op het schema naast de bovenste drie rollen dan win je het aantal punten welke ernaast staan. Het symbool van de Ster geeft je kans op het winnen van wel 200 punten.

Speel gokkast Random Runner