Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Random Flashback

randomflashbackDe gokkast Random Flashback is een klassieke gokkast met een basispel en een vervolgspel. Deze spellen worden op afzonderlijke rollen gespeeld. De Random Flashback fruitmachine is een eenvoudig maar spannende te spelen gokkast en daarom geschikt voor zowel de beginnende speler als voor de meer ervaren spelers. Bij de Random Flashback begin je altijd met het spelen van het basisspel tot je genoeg punten op je winbank hebt voor het spelen van het vervolgspel.

Je begint met het spelen van het basisspel op de onderste drie rollen. Er is dan 1 actieve winlijn waar je op speelt met 1 credit per draai. De prijzen die je kunt winnen bij het basisspel staan vermeld in het prijzenschema rechts naast de onderste rollen. Extra prijzen leveren het symbool van de Kroon op. Verschijnen deze op de rollen, ook in een kriskras combinatie, dan levert je dit tussen de 8 en 80 punten op. Win je met het symbool van de Bes dan krijg je 2 punten welke automatisch worden doorgegokt voor het verdubbelen van deze 2 punten.

Het vervolgspel speel je op de bovenste drie rollen. Er zijn dan 5 actieve winlijnen. Je speelt dit spel altijd met inzet van 5 credits, 4 punten van je winbank en 1 punt van je creditmeter. Alle prijzen die je kunt winnen bij het vervolgspel staan afgebeeld in een schema naast de bovenste rollen. Bij de Random Flashback kun je er ook voor kiezen om het basispel te blijven spelen.

Speel gokkast Random Flashback