Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Quintris

quintrisFruitautomaat Quintris is een erg mooie en kleurige Simbat gokkast waarbij je een basisspel speelt en een vervolgspel. Bij dit vervolgspel speel je een bonusspel wat erg veel lijkt op het beroemde en populaire computerspel Tetris. Dit spel wordt alleen niet met stenen maar met kleurrijke diamanten gespeeld.

Het basisspel van de Quintris gokkast speel je op alle vijf de rollen met inzet van 1 punt per speelronde. Alle prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld onder de vijf rollen. Daarop kun je zien dat je ook prijzen kunt winnen met de verschillende soorten diamanten welke terug te zien zijn onder op de fruitsymbolen.

Als je de fruitautomaat Quintris gaat spelen kun je er ook voor kiezen om meteen het vervolgspel te gaan spelen. Dit wordt gespeeld met inzet van 5 of 10 credits per speelronde. Als je inzet met 10 credits per draai maak je kans op het bonusspel als je drie diamanten in dezelfde kleur krijgt. Hierbij vul je de matrix aan de rechterkant van het spel met de kleurige diamanten. Heb je drie of meer dezelfde kleur diamanten op 1 winlijn dan win je een prijs. Het spel speelt dan verder tot er geen winlijnen meer gemaakt kunnen worden. Met het mooie bonusspel van de Quintris kun je tot 120 punten extra winnen.

Speel gokkast Quintris