Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Post Poker

postpokerDe bijzondere Simbatgokkast Post Poker is eigenlijk een soort videopoker spel waarbij je prijzen kunt winnen met de speciale combinaties uit het pokerspel zoals een ‘Pair of Jacks’, twee boeren of hoger. Het spel is beslist niet moeilijk om te spelen, op de gokkast kun je precies zien met welke combinaties je prijzen kunt winnen en de hoogte van de prijzen bij de inzet waar je mee speelt.

Je kunt de Post Poker gokkast spelen met inzet van 1, 2, 3, 4 of 5 credits per speelronde. Dit stel je in door te klikken op de knoppen Bet one en Bet max. Klik je op de knop Bet max dan speel je meteen met de hoogste inzet van 5 punten per draai. Ook bij de Post Poker gokkast zijn je prijzen hoger als je met een hogere inzet speelt. Je kunt dit zien doordat de kolom met de inzet waar je mee speelt, oplicht.

Het spel begint met het delen van de kaarten, de computer geeft je 5 kaarten. Heb je meteen een winnende combinatie dan wordt deze automatisch vastgehouden. Heb je dit niet dan kun je er voor kiezen om bepaalde kaarten vast te houden door op de Hold knop onder de betreffende kaart te klikken. Je wint een prijs als je een van de bekende pokercombinaties hebt zoals bijvoorbeeld een Royal Flush, Straight Flush, Four of a Kind, Flush enz.

Speel gokkast Post Poker