Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Overdrive

overdriveDe mooie Simbatgokkast Overdrive heeft, zoals de naam al doet vermoeden, alles te maken met autoracen. Deze prachtige en kleurrijke gokkast heeft een basisspel en een vervolgspel. Deze worden beide op dezelfde rollen gespeeld maar met verschillende winlijnen.

Het basisspel en het vervolgspel worden op de vier zichtbare rollen gespeeld. Je speelt het basisspel met inzet van 1 punt per draai. Er zijn dan twee actieve winlijnen. De te winnen prijzen met combinaties staan afgebeeld in het winschema naast de rollen. De prijzen die je tijdens het basisspel hebt gewonnen, kun je nog eens proberen te verdubblene met de speciale Head/Tail functie. Kies je voor de goede, dan worden je credits verdubbeld. Dit kun je tot 200 punten door blijven gokken. Natuurlijk kun je je gewonnen punten ook meteen innen door op de knop Collect te klikken.

Het vervolgspel speel je op dezelfde vier rollen maar dan kun je inzetten met 5 of 10 credits per draai en dan zijn er tien actieve winlijnen. Bij inzet van 5 credits zijn de Overdrive logo’s op de rollen 2 en 3 wild symbolen. Bij inzet van 10 credits zijn alle Overdrive symbolen op alle rollen een wild symbool. Wordt er geen prijs gewonnen na het verschijnen van een Overdive symbool dan wordt er een wild functie geactiveerd en hierbij worden alle zichtbare Overdirve logo’s een ronde vastgehouden. Het tweede prijzenschema wordt dan actief waarbij de prijzen met minimaal 2 worden vermenigvuldigd.

Speel gokkast Overdrive