Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Oldtimer

holdtimerDe klassieke fruitautomaat van Simbat, de Oldtimer, is een gokkast waarbij je een basisspel speelt en een vervolgspel. Bij het basisspel levert het symbool van de Ster kriskras extra prijzen op. Je begint met het spelen van het basisspel op de onderste drie rollen. Je speelt dit met inzet van 1 credit, gelijk aan 10 eurocent, per speelronde en er is dan 1 actieve winlijn.

De te winnen prijzen bij het basisspel staan afgebeeld naast de rollen met de bijbehorende combinaties. Je ziet daar ook dat het symbool van de ster je kriskras ook prijzen oplevert.

Met de automatische Hold functie, de knoppen onder de rollen, kun je een rol met en gunstige positie vast zetten voor de volgende speelronde.

Heb je 4 of meer punten op 1 van de 4 meters van het bovenspel, dan kun je het vervolgspel gaan spelen. Dit speel je op de bovenste rollen met inzet van 4 punten per draai. Er wordt dan ook 1 punt van je creditmeter afgehaald, in totaal kost je dit dus altijd 5 credits. Bij het vervoglspel zijn er 5 geactiveerde winlijnen.
Speel gokkast Oldtimer