Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Mummy Treasures

Mummy Treasures Bij de gokkast Mummy Treasures speel je een basisspel en een topspel. Het basisspel kun je spelen met een inzet van 1 of 2 punten per draai. Speel je met een inzet van 1 punt dan zijn 3 van de 4 zichtbare rollen actief en speel je met een inzet van 2 punten dan zijn alle 4 de zichtbare rollen actief. Het topspel speel je met een inzet van 5 of met 10 punten per draai op de 4 zichtbare rollen.

Het basisspel van Mummy Treasures wordt gespeeld met een inzet van 1 of 2 punten per draai. Afhankelijk van je inzet speel je met 3 of 4 zichtbare rollen en hoe hoger je inzet hoe meer winlijnen actief zijn. Mummy Treasures kent maximaal 10 winlijnen. In het basisspel kun je de maximale score van 200 punten behalen. Punten die je ontvangt met een winnende combinatie kun je met het gokspelletje kop of munt verdubbelen tot maximaal 200 punten.

Het topspel wordt gespeeld met een inzet van 5 of 10 punten per draai op de 4 zichtbare rollen. Hoe hoger je inzet hoe meer winlijnen er actief zijn. Op de rollen zitten gekleurde Egyptische kruizen verstopt. Heb je kris kras 3 blauwe kruizen dan is het blauwe winschema actief, heb je kris kras 3 rode kruizen dan is het rode winschema actief, wat een verdubbeling in aantal punten betekend. Wanneer je 3 gouden Egyptische kruizen kris kras krijgt dan activeer je het bonus spel. Linksboven op de gokkast begint een schijf te draaien en bij de vleugels van de afgebeelde vogel staan vakjes waarin punten naar voren komen. Speel je met een inzet van 5 punten dan telt alleen het linker vakje. Speel je met een inzet van 10 punten dan tellen beide vakjes en kun je meer punten winnen.

Mummy Treasures is een leuke gokkast om te spelen waarbij je zelf kunt bepalen om het basisspel of het topspel te spelen. Door de toevoeging van de gekleurde Egyptische kruizen en het bonusspel is het spelen op deze gokkast absoluut de moeite waard. Je kunt deze gokkast eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’. Met de knop ‘play for real’ kun je voor echt geld spelen.

Speel gokkast mummy treasures