Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Multitimer

multitimerDe mooie klassieke fruitautomaat Multitimer is een eenvoudig te spelen gokkast waarbij je een basisspel kunt spelen en een vervolgspel, je kunt zelf kiezen waarmee je wilt gaan beginnen. Deze spellen worden op afzonderlijke rollen gespeeld. Het basisspel wordt gespeeld met inzet van 1 punt per draai en het vervolgspel kun je spelen met inzet van 5 tot 40 punten per draai.

Begin je met het spelen van het basisspel dan speel je dit op de onderste drie rollen waarbij er 1 geactiveerde winlijn is. In het schema naast de rollen kun je precies zien welke combinaties je de bijbehorende prijzen opleveren. Hierbij kun je ook zien dat de symbolen van de sterren kriskras een prijs geven van 20 punten.

Met de hold-functie kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende draai.

Het vervolgspel van de Multitimer wordt gespeeld op de bovenste vier rollen en hierbij kun je inzetten met 5, 10, 20 of 40 punten per draai. Dit doe je door op een van de zes knoppen te klikken. Elke inzet geeft weer andere mogelijkheden en kansen, hoe hoger je inzet des te hoger je kansen op het winnen van veel punten. Bij inzet van het hoogste aantal punten komen er ook extra kansen door de activering van extra nudges.
Speel gokkast Multitimer