Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Multistake

multistakeDe Simbat fruitmachine Multikstake is een kleurrijke gokkast waarbij je een basisspel en een bovenspel speelt. Het basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen en het vervolgspel speel je op de bovenste vier rollen. Hierbij kun je extra veel punten winnen door de diverse ‘wincombinations’.

Het basisspel speel je met inzet van 5, 10 of 20 credits per draai op de onderste drie rollen met 1 geactiveerde winlijn. Speel je met inzet van 5 credits dan worden er steeds 4 spelrondes van 5 punten gespeeld, bij inzet 10 twee rondes van 10 punten en bij inzet van 20 1 ronde van 20 punten. Alle gewonnen prijzen in het basisspel kun je proberen te verdubbelen met het kop/munt spel. Hierbij kun je doorgokken tot 4000 punten.

Het vervolgspel van de Multistake speel je op de bovenste vier rollen met inzet van 80, 160 of 320 cent per draai. Bij het vervolgspel maak je extra kans op prijzen als je het speciale ‘winsymbool’ op de rollen krijgt zoals zij zijn afgebeeld op het extra schema naast het winschema voor het vervolgspel. Bij inzet van 320 win je ook nog eens prijzen als de winnende combinaties ook vallen op de rollen 1,2 en 3 of 1, 2 en 4.

Speel gokkast Multistake