Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Moonshine

MoonshineDe Moonshine is een mooie klassieke gemakkelijk te spelen gokkast van Simbat. Bij deze gokkast speel je alleen een basisspel maar bij dit basisspel zijn er extra veel mogelijkheden voor het winnen van grote aantallen punten. Er zijn bijvoorbeeld mystery symbolen waarbij je tot wel 200 extra credits kunt winnen.

Bij de fruitmachine Moonshine speel je een basisspel en dit speel je op de drie zichtbare rollen op 1 actieve winlijn. Deze lijn is aangegeven door middel van de dunne lijn die je over de middelste symbolen ziet lopen. Het basisspel begin je met inzet van 1 credit per draai. Alle winnende combinaties en bijbehorende prijzen staan afgebeeld in het winschema naast de rollen. Heb je twee of drie mystery symbolen op de winlijn dan krijg je een prijs welke tussen de 2 en 100 punten ligt. Krijg je drie mystery symbolen op de winlijn dan win je een prijs tussen de 4 en 200 punten. Wanneer je voldoende punten hebt verzameld heb je de keus om verder te spelen met de credits op je supermeter.

Je kunt dan verder spelen met inzet van 5 of 10 punten per speelronde. Alle te winnen prijzen bij deze rondes staan vermeld in het bovenste rechter schema. Speel je met inzet van 5 punten per draai dan maak je met de mystery symbolen kans op extra winsten omdat je dan nog eens mag draaien. Speel je met inzet van 20 punten dan tellen de mystery symbolem kriskras.

De gokkast Moonshine heeft ook een Hold functie. Hiermee zijn de rollen met een gunstige positie vast te zeten voor de volgende draai. Door op de reset knop te klikken kun je dit weer ongedaan maken.

Speel gokkast Moonshine