Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Merry Tortuga

Merry Tortuga Bij de gokkast Merry Tortuga speel je een basisspel en een vervolgspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 punt per draai op de eerste 3 van de in totaal 4 zichtbare rollen. Het vervolgspel wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Wanneer je in het vervolgspel drie doodskoppen kris kras op de rollen krijgt ontvang je gratis spins waarmee je veel punten kunt verdienen.

Het basisspel van Merry Tortuga wordt gespeeld met een inzet van 1 punt per draai op 3 van de in totaal 4 zichtbare rollen. Een punt komt overeen met 0,10 euro. In het basisspel kun je maximaal 200 punten winnen wanneer je 3 keer het Jackpot symbool op je winlijn ontvangt. Wanneer je 3 doodskoppen op je winlijn krijgt ontvang je een mystery prijs van tussen de 5 en 200 punten. Gewonnen punten kun je met het gokspelletje kop of munt verdubbelen.

Het vervolgspel van Merry Tortuga wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Wanneer je met 5 punten per draai speelt zijn 3 van de in totaal 4 zichtbare rollen actief. Met een inzet van 10 of 20 punten per draai speel je op alle 4 de zichtbare rollen. Wanneer je in het vervolgspel 3 doodskoppen kris kras op de rollen krijgt, wordt het doodskoppen bonusspel geactiveerd. In het bonusspel ontvang je een aantal gratis spins en voor elke doodskop die op de rollen verschijnt ontvang je een mystery prijs van tussen de 5 of 200 punten. Je kunt de gokkast Merry Tortuga eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’ of direct om geld te spelen door te kiezen voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 10 euro uit laten betalen.

Speel gokkast merry tortuga