Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Hot Rod Crazy

hotrodcrazyDe Hot Rod Crazy is de nieuwste gokkast van Eurocazino. Bij deze super gave fruitmachine maak je extra kans op flink veel punten als je het speciale bonusspel mag gaan spelen. De slot heeft een basisspel en een vervolgspel welke je op dezelfde vier rollen moet spelen. Speel je liever het vervolgspel dan kun je daar ook meteen mee beginnen mits je voldoende punten op je creditmeter hebt staan.

Bij de gokkast Hot Rod Crazy wordt het basisspel en het vervolgspel op dezeflde rollen gespeeld. Het basisspel speel je met inzet van 1 punt per draai. Je speelt dit op alle vier de rollen met 1 actieve winlijn. De prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld in de schema’s naast de rollen. Met de gamble functie kun je proberen je gewonnen prijzen te verdubbelen. De Hold knoppen onder de rollen houden een rol met een gunstige positie vast tot de volgende draai.

Het vervolgspel van de gokkast Hot Rod Crazy speel je met een inzet van 5, 10, 20 of 40 punten per draai. Bij inzet van 5 punten draaien er 3 rollen, bij de andere inzetten zijn alle vier de rollen actief. Krijg je het symbool van Hot Rod op de rollen dan maak je kans op het extra bonusspel. Hierbij zijn er tot wel 1000 punten extra te winnen. Kijk op de winschema’s bij welke combinaties je de bijbehorende prijzen kunt winnen.

Speel gokkast Hot Rod Crazy